Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Tres Factory Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Abonament aplicatie alerte revizii
119
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aplicatia Lupa GPS - Revizii vine sa completeze cu succes modulul gps de localizare si urmarire flote auto LUPA GPS - Localizare.

Aceasta aplicatie se adreseaza firmelor care au sau nu implementat sistemul de localizare a propriei flote auto LUPA GPS - Localizare sau care doresc sa-l implementeze si care vor sa aiba si o evidenta clara si sa fie avertizati de tot ce inseamna perioadele de revizii auto, asigurari CASCO si RCA, licente de transport, etc., astfel incat gestionarea eficienta si prompta a unui parc auto constituit din masini diverse,    cu destinatii diferite, utilizate in activitatea curenta a firmei sa nu mai reprezinte o problema. Aplicatia LUPA GPS - Revizii tine evidenta atat a autovehiculelor cat si evidenta soferilor pentru prevenirea expirarii documentelor necesare acestora in vederea desfasurarii meseriei (protectia muncii, avize medicale, avize psihologice, atestate profesionale).

O parte din principalele beneficii pe care le aduce aplicatia LUPA GPS - Revizii sunt:

- Control facil al informatiilor despre masini: reviziile acestora plus cheltuielile avute la fiecare revizie, ITP, asigurari, etc.;
- Avertizari automate: aplicatia semnalizeaza reviziile programate, reparatiile programate, expirarea termenelor pentru anumite licente, inspectia tehnica periodica, platile catre firmele de asigurari, alte taxe. Alerta este vizibila din momentul accesarii aplicatiei.
- Se pastreaza istoricului pentru toate operatiunile efectuate atat cu personalul cat si cu masinile din parc. Toate informatile sunt accesibile ca istoric pe o perioada nelimitata de timp.
- Inregistrarea tuturor autovehiculelor parcului auto intr-o singura baza de date comuna cu cea de la GPS, inclusiv utilajele sau autovehiculele ce nu sunt monitorizate prin GPS.
- Primirea pe e-mail de rapoarte a tuturor starilor masinilor care necesita atentie.

Inca de la deschiderea aplicatiei, mesajele de avertizare asupra eventualelor probleme aparute ajuta utilizatorii sa previna intarzierile pentru programarea autovehiculelor la revizii, ITP sau orice alta masura necesara.
Din Gura in Gura
Alte Produse